Liam (22)Lead Developer

Liam van Jaspers Media

• Project management

• PHP / MySql

• Front-end designen

• AUX expert

Liam is sinds de zomer van 2018 full-time developer bij Jaspers Media en sinds de zomer van 2020 Lead Developer. Hij is een getalenteerde jonge ontwikkelaar die zich gemakkelijk verschillende talen eigen maakt. Hij werkt het meest met PHP, MySQL, Javascript en CSS.

Liam houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren en verbeteren van Biernet.nl, daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires bij Jaspers Media

Voor mijn MBO-opleiding heb ik uiteindelijk mijn afstudeerstage gedaan bij Jaspers Media. In die periode heb ik veel geleerd en ontdekt dat ik me bij dit bedrijf verder zou kunnen ontwikkelen in een gemoedelijke werksfeer. Toen ik mijn diploma heb behaald heb ik de kans gekregen om als full-time developer aan de slag te gaan.  Sindsdien ben ik vooral bezig met het grootste en beste bierplatform van Nederland: Biernet.nl.

Is het al tijd voor bier?

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV