Jeroen (39)Eigenaar

Jeroen Jaspers eigenaar van Jaspers Media
  • Development
  • SEO
  • Affiliate Marketing
  • Out of the box
  • Advertisement
  • Project Management

In 2006 ben ik, nog tijdens mijn tijd als student aan de Rijksuniversiteit Groningen, begonnen met Jaspers Media. Nadat ik de studie Technische Bedrijfswetenschappen succesvol heb afgerond (in 2008) heb ik mij volledig gericht op mijn eigen bedrijf.

Door de jaren heen heb ik mezelf gespecialiseerd in dynamische websites met veel unieke content. In eerste instantie ben ik nooit bewust met SEO bezig geweest, maar aangezien veel websites op belangrijk keywords op nummer 1 staan, geven zoekmachines als Google een hoge waardering aan veel van onze projecten.

Mijn interesses liggen steeds meer op technologische vernieuwingen. Responsive danwel dynamische websites zijn steeds belangrijker en ik zie veel mogelijkheden om hier op in te spelen en zo goed in te spelen op de wensen van de consument.

Je moet doen wat je leuk vindt.

Je moet doen wat je leuk vindt is sinds mijn studententijd mijn motto. Je leeft maar één keer en elke dag is om van te genieten. Daarom ben ik ook mijn eigen bedrijf begonnen, met alle vrijheid die dit met zich meebrengt. En zodat je je eigen pad in kan slaan om de dingen te doen die je echt leuk vindt!

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV