Diederik (34)Product manager

Diederik van Jaspers Media in de kerkstraat
  • Content Marketing
  • SEO
  • Affiliate Marketing
  • Redacteur
  • Bier expert
  • Master of Science

Sinds augustus 2015 werk ik met veel plezier bij Jaspers Media. Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van alle merken binnen ons portfolio. Ik houd me voornamelijk bezig met de content en de (online) marketing van onze websites. SEO en affiliate marketing zijn begrippen waar ik de hele dag mee bezig ben.

Naast het onderhouden en promoten van onze merken zet ik me in voor het ontwikkelen van nieuwe websites. Ik kijk dan voornamelijk naar mogelijkheden buiten Nederland, bijvoorbeeld in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk.

It’s quite fun to do the impossible.

Bij Jaspers Media werken we elke dag om het onmogelijke mogelijk te maken. Dat doe ik en de rest van het team met veel plezier, want het is heel gaaf om resultaten te zien die je van tevoren nooit zo hoog zou inschatten.

Met veel enthousiasme werk ik voor ons grootste merk: www.biernet.nl. Naast het actueel houden van de website is het natuurlijk leuk om verschillende bieren te proberen. Ik kan mijn passie voor speciaalbier dan ook stoppen in deze website. De vrijdagmiddagborrel is bij ons dan ook meer dan zomaar een borrel, want we hebben geregeld nieuwe bieren in de ijskast staan!

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV