Ons team

Jeroen Jaspers Eigenaar

Jeroen is eigenaar van Jaspers Media en ontwikkelt zelf websites en beheert content. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor advertenties en affiliate marketing.

Diederik van KorvenProduct manager

Diederik onderhoudt voor diverse merken de content en is verantwoordelijk voor de (online) marketing. Daarnaast zet hij nieuwe projecten op en analyseert voor al onze merken de bezoekers.

Febe StruyckenContent en marketing manager

Febe onderhoudt de content voor Luierinfo.nl en ze is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van verschillende merken binnen Jaspers Media. Daarnaast heeft zij een belangrijke rol in het opzetten van een nieuw platform dat nog in ontwikkeling is.

Leeyohn Carty Developer

Leeyohn is ICT ontwikkelaar en verantwoordelijk voor de techniek van diverse merken. Hij is vooral bezig met een nieuw wereldwijd platform dat binnenkort wordt gelanceerd.

Liam WolfendenLead Developer

Liam is Lead Developer bij Jaspers Media. Liam werkt sinds de zomer van 2018 bij Jaspers Media en is sinds midden 2020 het hoofd van de ICT-afdeling van Jaspers Media.

Luka MartinovicDeveloper

Luka werkt sinds medio 2020 als webdeveloper bij Jaspers Media. Deze jonge programmeur blinkt onder andere uit in  PHP/MYSQL en HTML/CSS.

Kelvin Noordenbos Developer

Kelvin is een enthousiaste webdeveloper die opvalt door zijn gave om zich in een korte tijd verschillende programmeertalen eigen te maken.

Shano NithoerDeveloper

Shano werkt sinds medio 2019 bij Jaspers Media. Hij zorgt voor de optimalisatie van biernet.nl en heeft een hand in het advertentiesysteem dat draait op de site.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Wij hebben nog vacatures openstaan, wil jij ons team komen versterken?