Ons team

Jeroen Jaspers op de brug in de Kerkstraat Amsterdam

Jeroen Jaspers (39)Eigenaar

Jeroen is eigenaar van Jaspers Media en ontwikkelt zelf websites en beheert content. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor advertenties en affiliate marketing.

Diederik van Jaspers Media in de kerkstraat

Diederik van Korven (34)Product manager

Diederik onderhoudt voor diverse merken de content en is verantwoordelijk voor de (online) marketing. Daarnaast zet hij nieuwe projecten op en analyseert voor al onze merken de bezoekers.

jetske jaspers bij Jaspers Media in Amsterdam - kopie

Jetske Jaspers (37)Content en marketing manager

Jetske onderhoudt voor onze Belgische sites de content en verantwoordelijk voor marketing van meerdere merken. Daarnaast is zij strategisch adviseur bij Jaspers Media.

leeyohn kerkstraat 310

Leeyohn Carty (23)Developer

Leeyohn is ICT ontwikkelaar en verantwoordelijk voor de techniek van diverse merken. Hij is vooral bezig met een nieuw wereldwijd platform dat binnenkort wordt gelanceerd.

Marc van unen JM

Marc van Unen (24)Developer

Marc is Lead Developer bij Jaspers Media. Marc werkt sinds augustus 2017 als hoofd van de ICT-afdeling van Jaspers Media.

Kelvin Noordenbos van Jaspers Media

Kelvin Noordenbos (21)Developer

Kelvin is een enthousiaste webdeveloper die opvalt door zijn gave om zich in een korte tijd verschillende programmeertalen eigen te maken.

Liam van Jaspers Media

Liam Wolfenden (21)Developer

Liam werkt sinds de zomer van 2018 bij Jaspers Media. Deze getalenteerde programmeur werkt aan verschillende merken van Jaspers Media.

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Wij hebben nog vacatures openstaan, wil jij ons team komen versterken?