Jaspers Media

Jaspers Media is hoofdzakelijk actief op het internet met het ontwikkelen en exploiteren van websites en apps. Wij beheren een tiental websites in verschillende branches en we hebben daar uiteenlopende verdienmodellen aan gekoppeld. Alle merken zijn in eigen beheer ontwikkeld en worden door ons onderhouden.

Door waardevolle en interessante content te genereren en slimme marketingtechnieken toe te passen, proberen we zoveel mogelijk bezoekers te bereiken. Inkomsten worden gegenereerd op basis van affiliate marketing en display advertising.

Jaspers Media is impactvol en kan met geringe middelen mooie concepten neerzetten. Door goed naar bezoekers te luisteren en een nauwe samenwerking met partners heeft Jaspers Media meerdere succesvolle merken in haar portfolio.

Bekijk ons team of kom ons team versterken

Bij Jaspers Media geloven we in de kracht van ons team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij dagelijks aan de ontwikkeling van bestaande én nieuwe merken. Door het toepassen van de nieuwste technologie en het opvolgen van de laatste trends zorgen we voor onze bezoekers voor een unieke gebruikerservaring.

Onze websites en apps draaien op eigen servers. Voor een selecte groep klanten verzorgen wij de webhosting en domeinregistraties.

Ons team heeft meerdere expertises omtrent webdevelopment en online marketing.

overons2
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Op zoek naar een platform om op te adverteren?