Over Prijzen-Vergelijkers.nl

Prijzen-vergelijkers.nl is een handige website voor het vergelijken en afsluiten van abonnementen. Deze website is gebouwd met behulp van diverse API’s en tools. Hierdoor kunnen we de website realtime updaten met de juiste informatie.

Op Biernet.nl kun je alles te weten komen over het laatste nieuws rondom bier, vind je de meest recente aanbiedingen, een actuele bieragenda met festivals, proeverijen, workshops en meer! Ook worden bierkoeriers vermeld die nog tot laat in de nacht bier bezorgen en wordt er over bier geblogd.

Bezoek de website
Image

Responsive

De website is volledig responsive geprogrammeerd. Dat wil zeggen dat Prijzen-Vergelijkers.nl ook prima te bezoeken is op je mobiele telefoon.

Kenmerken en Features

Prijzen-Vergelijkers wordt realtime geupdate met gegevens van externe partijen. Denk hierbij aan data van telefoonabonnementen zoals een sim-only. De bezoeker kan zelf aangeven wat zijn of haar wensen zijn voor een abonnement. Bijvoorbeeld hoeveel belminuten per maand. Of hoeveel GB aan dataverkeer en hoe snel het mobiele internet dient te zijn. Een groot verschil is een 3G met een 4G verbinding.

De vergelijkers op de site zijn:

   Sim Only abonnementen
   Telefoon abonnementen (incl mobiel)
   Alles in 1 pakketten (tv, telefonie en internet)
   Zorgverzekeringen
   Energieleveranciers
   Reisverzekeringen
   Aansprakelijkheidsverzekeringen
   Inboedelverzekeringen
   Uitvaartverzekeringen
   Opstalverzekeringen
   Autoverzekringen
   Wintersport vakanties
   Zon vakanties
   Datingsites
   Schoenen vergelijkers
   Uitvaartverzekeringen
   Opstalverzekeringen
   Autoverzekringen
   Wintersport vakanties
   Zon vakanties
   Datingsites
   Schoenen vergelijkers