Luierinfo.nl

Luierinfo.nl is de informatieve website over luiers voor kleine kinderen.Op Luierinfo geven we informatie over alle luier merken van Nederland.

Kleine kinderen (vooral pasgeboren baby’s) gebruiken veel luiers. Soms wel 15 op een dag! Gelukkig zijn er dagelijks veel luiers in de aanbieding, voornamelijk Pampers. Op de pagina met luiers in de aanbieding houden wij daarom elke dag de actuele aanbiedingen van alle supermarkten, drogisterijen en webshops bij.

Luierinfo.nl bestaat sinds 2011 ontvangt maandelijks rond de 85.000 bezoekers die samen voor ongeveer 350.000 pagina weergaven zorgen.

Kenmerken van luierinfo.nl

Luierinfo.nl wordt dagelijks tussen de 2.000 en 3.000 keer bezocht. Niet gek, want op de aankoop van luiers kunnen ouders maar liefst 500 euro besparen!

Een aantal kenmerken van luierinfo.nl:

  • Actuele aanbiedingen met per aanbieding de prijs per luier
  • Algemeen overzicht wat luiers kosten
  • Alle kenmerken van luiermerken
  • Veel achtergrond informatie over luiers
  • Blog met interessant, grappig luier nieuws

Responsive

Luierinfo.nl wordt veel bezocht door mobiele gebruikers. Daarom is de site volledig responsive. Ons uitgangspunt was dat moeders zelfs tijdens het borstvoeden de site goed moeten kunnen bekijken.

Adverteren op Luierinfo.nl

We hebben uitgebreide opties om te adverteren op luierinfo.nl. Met bijna 100.000 bezoekers per maand bereik je als adverteerder veel jonge ouders!

Er zijn in principe drie opties om te adverteren op luierinfo.nl. Combinaties en speciale acties zijn in overleg natuurlijk mogelijk.

Op elke pagina van luierinfo.nl is het mogelijk een of meerdere banners te plaatsen. Dit zijn normale IAB banners, maar ook grotere formaten zijn mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk te adverteren in onze nieuwsbrief en op onze Facebook pagina.

De ad spaces van luierinfo.nl zijn niet aangesloten op een ad exchange, het is alleen mogelijk om direct bij ons te adverteren. Voor reserveringen neem contact met ons op!

Steeds meer luiermerken zijn online te koop. We sluiten webshops graag aan en als er een aanbieding is plaatsen we deze in de sectie met aanbiedingen.

We werken met bijna alle affiliate netwerken samen, maar een direct samenwerking kan ook en heeft onze voorkeur omdat een tussenpersoon wegvalt. Pay per click is dan een vaak betere optie.

Wil je op affiliate basis of op pay per click basis samenwerken met luierinfo.nl? Dat kan, bel of mail ons!

In onze blog en info sectie is het mogelijk een advertorial te plaatsen. Deze wordt gedeeld via Facebook, benoemd in onze nieuwsbrief en vermeld op de frontpage.

Een advertorial moet een duidelijk raakvlak hebben met luiers.
Interesse? Neem contact op en geef je wensen door, wij kijken wat er mogelijk is.

Social media

Door middel van social media (facebook, twitter, google+) is Luierinfo duidelijk aanwezig op het internet. Op deze media plaatst onze redactie bijna dagelijks berichten, afbeeldingen en video’s.

De luierinfo.nl facebook pagina heeft inmiddels meer dan 10.000 likes en dit groeit dagelijks. We hebben zeer veel kennis met het adverteren via Facebook en kunnen partners hier ook mee van dienst zijn.

Bezoekers luierinfo per jaar

  • Bezoekers per jaar
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Interesse om te adverteren op dit platform?