Biernet

Biernet.nl is gestart in 2012 en komt voort uit een samenwerking tussen goedkoopbier.nl en bierbrouwerijen.org. Biernet.nl is nu de grootste bierwebsite van Nederland met meer dan 50.000 pagina’s over bier, ongeveer 900.000 bezoekers per maand en 2.000.000 pageviews per maand.

Op Biernet.nl kun je alles te weten komen over het laatste nieuws rondom bier, vind je de meest recente aanbiedingen, een actuele bieragenda met festivals, proeverijen, workshops en meer! Ook worden bierkoeriers vermeld die nog tot laat in de nacht bier bezorgen en wordt er over bier geblogd.

Biernet bestaat sinds 2012 en ontvangt maandelijks zo’n 900.000 bezoekers die samen voor 2.000.000 paginaweergaven zorgen.

Features van Biernet

Biernet wordt dagelijks gevuld met actuele content op het gebied van bier. Consumenten bezoeken het meest de sectie “bier kopen” waar actuele bieraanbiedingen worden bijgehouden, bierkoeriers uit heel Nederland worden vermeld en waar je prijzen van verschillende biermerken kunt opzoeken.

Verdere features van Biernet zijn:

  • Biernieuws
  • Bierblog
  • Bierprijzen / aanbiedingen
  • Biervideo’s / afbeeldingen
  • Actuele bieragenda met bierfestivals, -proeverijen en meer!
  • Bierkoeriers
  • Interessante bierweetjes
  • Biergerelateerde artikelen zoals glazen, openers etc.

Speciaalbier

Pils is nog steeds veruit het meest gedronken bier in Nederland. Echter heeft speciaalbier de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, het was nog nooit zo populair! Op Biernet vind je informatie over meer dan 2.000 speciaalbieren.

Responsive

Anno 2021 bezoekt zo’n 80% van de bezoekers ons platform op een mobiel device. Het is dus erg belangrijk dat onze content op desktop, maar vooral op mobiel goed wordt weergegeven.

Adverteren op Biernet.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan met Biernet.nl. Maandelijks bereiken wij zo’n 600.000 unieke (bierliefhebbende) bezoekers.

Bannering is de eenvoudigste manier om de doelgroep te bereiken. Biernet.nl werkt met een eigen advertentiesysteem waardoor wij snel advertenties serveren. Naast display advertising zijn er mogelijkheden voor native advertising en programmitc advertising. 

Door middel van affiliate marketing of een vaste CPC is het mogelijk op diverse posities een link te plaatsen. Dus verkoop je bier of biergerelateerde artikelen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 

Biernet biedt de mogelijkheid om commerciële artikelen te plaatsen in bijvoorbeeld de blogsectie. Daarnaast is het mogelijk om onze redactie in te schakelen om extra exposure te generen voor biergerelateerde producten en diensten.

Heb jij een biergerelateerde website en wil je graag een vermelding op de grootste bierwebsite van Nederland? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een linkruil of de tarieven.

Social media

Door middel van social media (Facebook, Twitter, Google+) probeert Biernet zoveel mogelijk aanwezig te zijn op het internet. Op deze media plaatst Biernet dagelijks berichten, afbeeldingen en filmpjes.

De Biernet Facebook pagina heeft inmiddels meer dan 7.500 likes en de Twitter pagina ruim 1.000 volgers. Onze Facebook pagina heeft een gemiddeld wekelijks bereik van 50.000.

Biernet app

De Biernet website wordt veruit het meest gebruikt en deze is ook zeer ‘mobile friendly’. Toch heeft Biernet ook een app, deze kan worden gezien als een eenvoudige versie van de website. De app is te downloaden in de Google Playstore of de App Store.

Bezoekers Biernet.nl

In 2013 werd Biernet iets meer dan 4 miljoen keer bezocht. In 2017 werd Biernet al meer dan 8 miljoen keer bezocht, een verdubbeling van het aantal sessies in vier jaar tijd.

In 2018 werd voor het eerst de magische grens van 10 miljoen bezoeken per jaar bereikt. Biernet kreeg in 2019 een flinke update en uit de statistieken blijkt dat zoekmachines even tijd nodig hadden om alle content weer goed te indexeren, het bezoekersaantal daalde licht in 2019. Dit herstelde zich echter én bereikte een nieuw record in 2020.

Deze groei wordt met name veroorzaakt door de content die steeds verder wordt uitgebreid (meer brouwerijen, biermerken, bierevenementen). Daarnaast wordt door het optimaliseren voor zoekmachines Biernet.nl op steeds meer keywords op nummer 1 gezet.

  • Bezoekers per jaar in miljoenen
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Interesse om te adverteren op dit platform?