Biernet

Biernet.nl is gestart in 2012 en komt voort uit een samenwerking tussen goedkoopbier.nl en bierbrouwerijen.org. Biernet.nl is nu de grootste bierwebsite van Nederland met meer dan 50.000 pagina’s over bier, ongeveer 700.000 bezoekers per maand en 1.500.000 pageviews per maand.

Op Biernet.nl kun je alles te weten komen over het laatste nieuws rondom bier, vind je de meest recente aanbiedingen, een actuele bieragenda met festivals, proeverijen, workshops en meer! Ook worden bierkoeriers vermeld die nog tot laat in de nacht bier bezorgen en wordt er over bier geblogd.

Biernet bestaat sinds 2012 en ontvangt maandelijks zo’n 700.000 bezoekers die samen voor 1.500.000 paginaweergaven zorgen.

Features van Biernet

Biernet wordt dagelijks gevuld met actuele content op het gebied van bier. Consumenten bezoeken het meest de sectie “bier kopen” waar actuele bieraanbiedingen worden bijgehouden, bierkoeriers uit heel Nederland worden vermeld en waar je prijzen van verschillende biermerken kunt opzoeken.

Verdere features van Biernet zijn:

  • Biernieuws
  • Bierblog
  • Bierprijzen / aanbiedingen
  • Biervideo’s / afbeeldingen
  • Actuele bieragenda met bierfestivals, -proeverijen en meer!
  • Bierkoeriers
  • Interessante bierweetjes
  • Biergerelateerde artikelen zoals glazen, openers etc.

Speciaalbier

Er wordt steeds meer speciaalbier gedronken. Niet alleen in Nederland, over de hele wereld zie je microbrouwerijen ontstaan. Op Biernet.nl spelen we op deze trend in en geven we alle brouwerijen in Nederland weer!

Daarnaast zien we dat de bierdrinker steeds vaker naar festivals en proeverijen gaat om nieuw speciaalbier te ontdekken. In onze bieragenda geven we deze evenementen weer.

ijwit-kopen
Bij welke online winkels is IJwit te koop?

Aangezien er steeds meer bier online wordt besteld zijn we bezig om bij alle biermerken te linken naar webshops. Een gigantische klus, maar voor de echte bierliefhebber erg handig!

Responsive

De website is volledig responsive geprogrammeerd. Dat wil zeggen dat Biernet.nl ook prima te bezoeken is op je mobiele telefoon.

Adverteren op Biernet.nl

We hebben uitgebreide opties om te adverteren op Biernet.nl. Met ongeveer 700.000 bezoekers per maand hebben wij de ideale mogelijkheid om bierliefhebbers, voor het grootste deel mannen te bereiken.

Er zijn ruwweg 4 opties om te adverteren op Biernet.nl:

Biernet.nl heeft diverse banner opties. We werken samen met Massarius dat een gedeelte van de advertentieruimte verkoopt, maar ook is het mogelijk om direct bij ons in te kopen. Bannering is mogelijk op verschillende manieren en op meerdere plekken.

Interesse in een advertentie campagne op Biernet.nl? Geef je wensen (posities, bannergroottes, devices, periode etc.) aan ons door en wij zorgen voor een passende offerte. De minimale ordergrootte van een display campagne is €1.000.

Wij sturen verkeer door op basis van affiliate marketing. In onze affiliate webshop hebben wij talloze artikelen omtrent bier met links naar adverteerders. Daarnaast staan bij talloze biermerken en bierbrouwerijen links naar webshops waar bier gekocht kan worden.

Tegen een kleine vergoeding plaatsen we advertorials, sponsored blogs en/of content in onze Nieuwsbrief (>5.000 abonnees). Alle content dient natuurlijk wel een directe relatie te hebben met bier. En in principe wordt er altijd een link geplaatst.

Contact ons voor de mogelijkheden voor sponsored content. Geef je wensen aan, zodat we kunnen kijken of we het kunnen integreren op Biernet.nl.

We kunnen diverse links plaatsen, al dan niet met pay per click. Vooral voor de sectie “bier kopen” is dit interessant, omdat daar de consument zit die graag een aankoop wil doen.

Social media

Door middel van social media (Facebook, Twitter, Google+) probeert Biernet zoveel mogelijk aanwezig te zijn op het internet. Op deze media plaatst Biernet dagelijks berichten, afbeeldingen en filmpjes.

De Biernet Facebook pagina heeft inmiddels meer dan 7.500 likes en de Twitter pagina ruim 1.000 volgers. Onze Facebook pagina heeft een gemiddeld wekelijks bereik van 50.000.

Biernet app

Biernet biedt tevens een handige app. Deze app is zowel in de Google Play Store (Android) als in de App Store (iOS) te downloaden en is helemaal gratis.

Er zijn ongeveer 100.000 actieve gebruikers, de Android app is al zo’n 70.000 keer gedownload.

Android: Biernet app downloaden.
iOS: Biernet app downloaden.

Bezoekers Biernet.nl

In 2013 werd Biernet iets meer dan 4 miljoen keer bezocht. Dit is de laatste paar jaar enorm gegroeid. In 2017 werd Biernet namelijk al meer dan 8 miljoen keer bezocht, een verdubbeling van het aantal sessies in vier jaar tijd.

Deze groei wordt met name veroorzaakt door de content die steeds verder wordt uitgebreid (meer brouwerijen, biermerken, bierevenementen). Daarnaast wordt door het optimaliseren voor zoekmachines Biernet.nl op steeds meer keywords op nummer 1 gezet.

  • Bezoekers per jaar in miljoenen
Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Kom langs bij ons op kantoor aan de Kerstraat 310 in Amsterdam.

Bel ons op 020-6233927.

Mail ons op info@JaspersMedia.com.

“Met Luierinfo kunnen we snel schakelen en is een goede sparringpartner. Door deze nauwe samenwerking kunnen we nog relevanter zijn voor de klant. We zijn samen constant bezig met het optimaliseren van onze samenwerking om zo het beste aan de klant te kunnen bieden.”

Marije
Affliate Manager, Wehkamp BV

Interesse om te adverteren op dit platform?